vrijdag 11 september 2009

DE GOEYE TOCHTWERINGEN

'De Goeye' professionele tochtweringen: Gegarandeerd vakwerk in hoogwaardig en veerkrachtig 'Roestvast Staal'. In het bijzondere vakgebied van tochtwering is geen probleem hetzelfde. 'De GOEYE is er in geslaagd een universele oplossing te vinden. Ook ten aanzien van werkende of kromtrekkende deuren en situaties waar ramen of deuren bloot staan aan grote temperatuurverschillen.

De GOEYE tochtprofielen worden veel toegepast bij renovatie bouw en in monumentale panden waar bij renovatie van stalen- en/of houtenkozijnen de tochtprofielen van de GOEYE tochtweringen worden gemonteerd.


"Het alternatief voor het rubberprofiel, aluminium tochtprofielen, tochtprofiel van brons of kunststof, traditionele tochtstrip, tochtstrippen of tochtband van aluminium".

De energiebesparing
Een groot deel van de huiselijke warmte gaat verloren door tocht. 'De GOEYE' stalen tochtwering is energiebesparend, want afhankelijk van de constructie en type woningen of andere onderkomens, is een energiebesparing mogelijk van 20 - 40%. Ruwweg zo'n 500 m3 gas per jaar.

TNO onderzocht het ...
•Hoogste klasse NEN 3661 voor luchtdoorlatendheid
•Geen vermoeidheidsverschijnselen na 250.000 bewegingen


Kortom een product dat anticipeert op toekomstig gebruik, UNIEK!

DE GOEYE TOCHTWERINGEN

Adres
Laan van Meerdervoort 766

PC + Plaats
2546 AP Den Haag (NL)

Telefoon
070 - 325 3595 /

Fax
070 - 323 9807

E-mail
sales@tochtwering.com

Geen opmerkingen: