woensdag 9 september 2009

WINDSAFE

WINDSAFE is opgericht in 1998 door Hein Pessers. Een jonge ondernemer met een grote passie voor zeilen. Deze passie heeft er toe geleid dat binnen WINDSAFE een enorme kennis is opgebouwd op het gebied van wind.

Het letterlijk beheersen van wind is niet alleen essentieel op het water in de zeilsport maar ook op het land. Als wind eenmaal over het land waait, komt het allerlei obstakels tegen. Deze obstakels in combinatie met wind veroorzaken de vervelende eigenschap namelijk tocht.

Inmiddels is WINDSAFE uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van windhinder en tochtproblemen. De activiteiten van WINDSAFE zijn gesplitst in "projecten" en "producten".

Vanuit WINDSAFE Projects worden klanten geadviseerd over het oplossen of mogelijkerwijs voorkomen van windhinder of tochtoverlast in hun project. De experts binnen Projects maken gebruik van geavanceerde meettechnieken en voeren testen uit in hun eigen windtunnel.

Naast onderzoek naar lokale problemen bij of in gebouwen worden ook complete bouwprojecten als winkelcentra of binnenstedelijke gebieden onderzocht. Indien gewenst, kan voorafgaand aan de realisatie een bouwproject vanaf tekening op tocht- of windproblemen beoordeeld worden. Deze onderzoeken worden in duidelijke rapportages weergegeven en aan de klant gepresenteerd.


WINDSAFE Products richt zich volledig op het leveren en plaatsen van tochtreducerende systemen. Variërend van gevellamellen, tochtreductieschermen en windversnelllers voor buiten op het gebouw tot tochtreductiekasten voor binnen.

Na een bezoek van één van de specialisten aan het betreffende project wordt een kort advies uitgebracht met daaraan gekoppeld een offerte voor de benodigde materialen.

WINDSAFE Products B.V.


Science Park 5080
5692 EA Eindhoven - Son

tel 0031 (0)40 2350607
fax 0031 (0)40 2927541

email sales@windsafe.nl


Windsafe testhal
Ertveldweg 5a
5321 XA Den Bosch

Geen opmerkingen: