vrijdag 11 september 2009

Ellen

Ellen heeft een compleet assortiment tochtwering waarmee u tocht buiten de deur kunt houden. De verschillende soorten tochtstrips en dorpelprofielen laten zich eenvoudig monteren. Met de diverse uitvoeringen is er altijd een geschikte oplossing mogelijk. Bovendien kunt u tot 80m³ per jaar besparen op uw gasverbruik. Dit komt neer op ongeveer €54. U verdient de investering binnen enkele maanden alweer terug.

Adres: 2e Energieweg 5
Postcode: 9301 LL
Plaats: Roden
Telefoon: +31 (0)50 502 1199
E-mail: ellen@elton.nl

Tochtwering bespaart energie
Met tochtwering van Ellen in huis kunt u een hoop energie en dus geld besparen. Extra stoken is energieverspilling en daarom geen efficiĆ«nte oplossing. In een huis zonder tochtwering bent u geneigd de verwarming een graadje hoger te zetten. Met dorpelprofielen en tochtstrips van Ellen kunt u kieren gemakkelijk en structureel dichtmaken. Tochtwering levert een fijn verwarmd huis op en kan uw gasverbruik verminderen met 80 m³ of € 54 per jaar! (prijspeil 2008). De investering is klein en uw huis weer comfortabel warm. Bekijk het Ellen assortiment en ontdek welke soort tochtwering u kunt gebruiken.

Tochtwering en het milieu
Goede isolatie en tochtwering vermindert uw energieverbruik en is dus goed voor het milieu. Het dichten van kieren voorkomt onaangename tocht en past bij een goede isolatie. Zorg wel voor voldoende ventilatie, anders wordt de lucht in huis te vochtig. Vochtige lucht voelt immers relatief koud aan, zodat u de neiging hebt de thermostaat hoger te zetten. Bovendien veroorzaakt vocht schimmels. Als u uw huis voorziet van goede isolatie en tochtwering draagt u een steentje bij aan een goed milieu. We gebruiken al veel te veel energie met z’n allen!

Bron: www.milieucentraal.nl

Geen opmerkingen: